3 tips voor de origineelste kraamcadeaus

Ga je binnenkort op kraambezoek? Wanneer je het pasgeboren baby’tje gaat bezoeken, kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Maar het vinden van het perfecte kraamcadeau is zo makkelijk nog niet. Als je zelf nog geen kinderen hebt, is het ontzettend lastig. Je kunt kiezen voor een knuffel of een rompertje, maar wil jij echt iets origineels cadeau geven? Wij hebben drie leuke tips voor originele kraamcadeaus voor je op een rijtje gezet. Deze cadeaus zijn ook erg leuk voor vrouwen die nog maar net 6 weken zwanger zijn, een leuk zwangerschapscadeau dus.

Leuk speelgoed

Wil je op safe spelen? Je kunt natuurlijk kiezen voor kleertjes en schoentjes voor de kleine, maar hier moet je wel mee oppassen. Niet iedere ouder heeft namelijk dezelfde smaak. Jij kunt dat berenpakje net zo leuk vinden, maar misschien vindt iemand anders dit veel te overdreven. De meeste ouders vinden het erg fijn om speelgoed als kraamcadeau te krijgen. Vooral als het het eerste kindje is, hebben de ouders vaak nog niet veel speelgoed in huis. Denk bijvoorbeeld eens aan een leuk voorleesboekje of spulletjes voor in de box.

Een hangmat voor de baby

Wil jij de show stelen met jouw cadeau? Dan is een hangmat voor een baby een leuk cadeau en ook zeker origineel. Je kunt bijna met zekerheid zeggen dat niemand anders met een hangmat aankomt. Een babyhangmat is ontzettend fijn voor de baby. Deze kan hier namelijk lekker in liggen en wiegen en dit geeft veel rust voor de baby. 

Maar je hoeft natuurlijk niet te gaan voor een babyhangmat. Een familiehangmat is ook een goede optie als de pasgeboren baby al een broertje of zusje heeft. Familie hangmatten zijn extra groot en ideaal om met meerdere personen in te relaxen. 

Een cadeautje voor mama

Tijdens het kraambezoek moet je de moeder ook zeker niet vergeten. De meeste cadeautjes zijn natuurlijk voor de baby, maar het is ook erg leuk voor de moeder om zelf een cadeau te ontvangen. Een leuk voorbeeld is een kettinkje of een armbandje met daarop de naam van het pasgeboren kindje. Ook een lekkere crème of douchegel wordt altijd wel gewaardeerd. Wil je iets origineels? Neem dan een lekkere fles champagne mee om de geboorte te vieren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top